Hallo toptrainer.

  Wij hebben dé baan voor jou.


  Trainer | coach

  Werkplek: Hoofdkantoor, Andelst / Thuis, remote
  Uren per week: 24 tot 40 uur
  Werk-/denkniveau: HBO/ WO

  Je nieuwe (loop)baan bij Vendere trainingen

  Vendere Training & Consultancy is de specialist in verbindende communicatie, tussen mensen en tussen bedrijven. Verkoop, Service, Samenwerken, Leidinggeven: we helpen zeer uiteenlopende teams om te groeien in gespreksvoering. Om beter te worden in iets waar ze waarschijnlijk al goed in zijn omdat daar hun passie ligt: klantcommunicatie.

  Wij geloven in ervarend leren. Communiceren leer je door te communiceren, bellen door te bellen, verkopen door te verkopen. Wij komen vanuit de praktijk en voeren die ook na 20 jaar nog dagelijks zelf uit. Ervaring koppelen we aan bewustzijn: weten wat je doet, waar je goed in bent en hoe je van daaruit verder groeit. En dat is ook nog eens erg goed voor de borging van het geleerde. Of minder saai gezegd: we gaan een laag dieper en maken het een stuk leuker en effectiever.

  Klinkt bovenstaande als iets dat jij ook zou willen doen? Krijg jij energie van trainen/ coachen/ mensen beter maken? Ben je oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties? Ken je jezelf? Vind je Sales en Klantenservice mooie vakgebieden? Als een aantal – liefst alle – van de vorige vragen bij jou voor een “ja” zorgen, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

  Want onze organisatie groeit namelijk ook. We zoeken daarom een enthousiaste Trainer/ Coach, die voor minimaal 3 dagen in de week voor heel uiteenlopende groepen wil staan.

  Wat bieden we?
  • Een bedrijf met 20 jaar ervaring, waar mensen gemiddeld lang blijven omdat het er leuk is en je je doorlopend kunt ontwikkelen.
  • Een aansprekende klantenset, van heel groot tot klein, in uiteenlopende branches.
  • Goed salaris en fijne voorwaarden

  Geïnteresseerd? Bel, mail of plan direct een telefonische afspraak in met Jakob:

  06-81421184
  jsmoor@vendere.nl

  Liever teruggebeld worden? Laat hier je gegevens achter:

  Direct een telefonische afspraak inplannen? Doe dat hier: