Hallo commercieel talent.

  Wij hebben dé baan voor jou.


  Traineeship Business developer | inside sales

  Werkplek: Hoofdkantoor, Andelst / Thuis, remote
  Uren per week: 24 tot 40 uur
  Werk-/denkniveau: MBO+ /HBO

  Je nieuwe (loop)baan in sales!
  Wil jij een vliegende start binnen het vakgebied van sales (en marketing)? Sta jij als starter op de arbeidsmarkt aan het begin van je loopbaan? Of ben je al iets ouder en wil je gewoon een heel andere richting op? Lijkt echt goed leren verkopen op basis van verbindende communicatie je leuk?

  Kom dan eens kijken bij en praten met Vendere over ons (Young) professional traineeship!

  Wat levert het je op?

  • De beste start van je loopbaan binnen de sales die je kan bedenken!
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen (persoonlijk en op het gebied van sales).
  • De kans om kennis te maken met verschillende sectoren en zo uit te vinden waar je hart ligt.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Vendere of misschien wel in een (binnendienst- of buitendienst) functie bij een van de vele aansprekende bedrijven in ons netwerk!
  • Een gezonde “work-life balance”.

  Wat kan je van ons verwachten:

  • Een mooie, gezonde werkplek met superleuke collega’s.
  • Kansen om je talenten te ontwikkelen: intensief training, coaching en begeleiding.
  • Een gezonde, niet-hijgerige prestatiecultuur; samen werken we aan succes vanuit een positieve kijk op jouw kwaliteiten.
  • Fatsoenlijke beloning en voorwaarden.
  • Mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

  Geïnteresseerd? Bel, mail of plan direct een telefonische afspraak in met Jakob:

  06-81421184
  jsmoor@vendere.nl

  Liever teruggebeld worden? Laat hier je gegevens achter:

  Direct een telefonische afspraak inplannen? Doe dat hier:

  Wat vragen wij

  • Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde opleiding om dit te staven is niet noodzakelijk.
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd.
  • Je bezit een gezonde dosis empathie, enthousiasme, doelgerichtheid en creativiteit.
  • Je houdt van samenwerken maar bent ook goed in staat eigen verantwoordelijkheid te dragen.

  Wat bieden wij

  Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden EN onbeperkt gratis fruit kun je ook op het volgende rekenen;

  • Afwisseling, door de verschillende uitdagende opdrachtgevers waar je voor werkt.
  • Flexibiliteit, je maakt je eigen weekplanning en bepaalt zelf wanneer je, tussen 08:00 en 18:00, werkt.
  • Warmte, door collega’s, sfeer en waardering
  • Inhoud, door persoonlijke coaching en groeiende kennis van de projecten waar je op werkt
  • Betrokkenheid, door events, lunches en persoonlijke aandacht.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  De ochtend

  Vorige week heb je samen met enkele collega’s een uitvoerige briefing gehad van een nieuwe opdrachtgever, een landelijk werkend accountantskantoor.  Dat was op hun locatie en je hebt daar iedereen ontmoet waar je mee gaat samenwerken, de bedoeling is om de top 500 bedrijven in Nederland te gaan benaderen. Vanochtend is er een samen belsessie gepland. Met 2 collega’s van Vendere en met 3 accountmanagers van de opdrachtgever. Je hebt dit goed voorbereid, jullie zitten in het speciaal hiervoor ingerichte samenbelkantoor. De accountmanagers gaan meeluisteren met de gesprekken die jij en je collega’s uit hun naam voeren. Na 3 contactpogingen heb je reeds een leuk gesprek gehad. De accountmanager die meeluisterde prijst je de hemel in en vraagt waarom je geen afspraak gemaakt hebt. Je legt uit dat het nu nog te vroeg is en jij alleen afspraken wil maken waar ook concreet kansen op omzet voor hem liggen. Ook laat je hem zien hoe belangrijk het is om een goed verslag te maken van dit gesprek zodat je de volgende keer als je hen spreekt goed beslagen ten ijs komt. Twee maanden later maak je alsnog de afspraak. De klant is super enthousiast.

  Tijdens een lekkere lunch met de opdrachtgever in de Vendere Lounge bespreken jullie de sessie. Je krijgt nog wat (inhoudelijke) tips en motiveert de accountmanagers tijdens een afsluitend potje poolbiljart om vaker langs te komen. Betrokkenheid leidt tot meer kennis en succes, dat weet jij uit ervaring.

  De middag

  Na de lunch ga je terug naar je eigen werkplek, waar je vaste collega’s informeren of je ochtend succesvol was. Je start je pc op en krijgt intussen een heerlijk verse cappuccino van een collega aangereikt. Eerst ga je even voor een van je opdrachtgevers de mail bijwerken. Want dat doe je ook; je hebt een eigen mailaccount van je opdrachtgever, waarmee je direct zelf professionele mails aan potentiële klanten kan sturen.
  Je juicht als je ziet dat een prospect waar je al lange tijd achteraan zit, heeft gereageerd op je mail met het voorstel om een afspraak te maken. Je belt direct de sales manager van je opdrachtgever om dit goede nieuws te delen. Zij is reuzeblij, want zij probeert zelf al jaren bij deze partij naar binnen te komen. Zonder succes. En nu lukt het jou wel! Netjes werk je de afspraak uit en stuurt deze door naar de sales manager.

  Om 14:00 uur staat een interne coaching gepland, je gaat met 3 collega’s en een trainer gesprekken terug luisteren die jullie hebben gevoerd. Spannend en leerzaam om jezelf te horen. Meteen blijkt dat je sommige dingen ook anders kan zeggen of vragen.

  De laatste 2 uur van je dag besteed je aan commerciële opvolging voor een van je grotere opdrachtgevers (een beursgenoteerde softwareproducent, waarvoor je MKB-bedrijven benadert). Je hebt in de afgelopen 4 jaar heel veel mooie afspraken voor dit bedrijf gemaakt. Er zijn veel orders gevallen maar er zijn ook een aantal afspraken die nooit tot een concrete of definitieve “ja” of “nee” hebben geleid. Jij gaat deze bedrijven, waar je soms gedurende 2 jaar telefonisch contact mee hebt gehad voor je de eerste afspraak maakte, nu weer bellen. Bij sommige achterhaal je dat de beslissing een tijdlang was uitgesteld, maar dat nu de tijd wel rijp is. Je plant direct in de agenda van de verkoper een vervolgafspraak en zorgt dat hij jouw keurig net uitgewerkte notities ontvangt. Als 4 maanden later deze vervolgafspraak order is geworden, stuurt de verkoper jou een heerlijke taart om je te bedanken.

  Voldaan sluit je je pc af, groet je collega’s en gaat een fijne avond tegemoet.

  Sollicitatie procedure

  1. Solliciteer

  Stuur je motivatie en CV naar jsmoor@vendere.nl. We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  2. Telefonisch interview

  Eén van onze recruiters zal je bellen, zodat je ons van alles kunt vragen en we alvast een beetje kennis kunnen maken

  3. Eerste gesprek

  Je komt gezellig bij ons op gesprek, zodat we je beter leren kennen en allemaal moeilijke vragen kunnen stellen. Uiteraard mag jij ons ook alles vragen wat je wilt!

  4. Assessment

  We doen twee rollenspelen om te zien hoe goed je bent. Je krijgt deze vooraf gemaild, samen met wat tips, zodat je je goed kunt voorbereiden. In het rollenspel wordt een telefonisch verkoopgesprek gefingeerd. Na het eerste rollenspel geeft onze trainer je feedback en concrete tips. Gebruik deze in het tweede rollenspel, zodat je aantoont lerend vermogen te hebben. Na afloop vragen we je nog een korte schriftelijke test te doen, om te laten zien hoe goed je begrijpt wat commercie is en hoe een organisatie in elkaar zit.

  5. Tweede gesprek

  Je komt nog een keer bij ons op gesprek, omdat andere mensen je ook graag willen leren kennen en moeilijke vragen willen stellen.

  6. Contractvoorstel

  We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

  7. In dienst

  Even je handtekening zetten en klaar. Welkom bij Vendere!

  Geïnteresseerd? Bel, mail of plan direct een telefonische afspraak in met Jakob:

  06-39665677
  jsmoor@vendere.nl

  Liever teruggebeld worden? Laat hier je gegevens achter:

  Direct een telefonische afspraak inplannen? Doe dat hier: