Wie is Vendere Telesupport?

  Wij zijn verkoopexperts gespecialiseerd in telefonische communicatie. Geen standaard telemarketeers met pushende tactieken, maar betrokken professionals. Voordat we aan de slag gaan, maken we ons de cultuur van jouw organisatie eigen en hebben we jouw product of dienst tot in detail onder de knie. Vendere opereert als verlengstuk van jouw sales- en marketingafdeling, daardoor zijn we in staat om waardevolle leads om te zetten in concrete resultaten. Ons doel is duurzame relaties op te bouwen die leiden tot nieuwe klanten, met een bewezen conversiepercentage van 20% tot 40%.

  Wat kan Vendere Telesupport voor jou betekenen?

  Heeft jouw organisatie moeite met koude acquisitie of het effectief opvolgen van Marketing Qualified Leads? Onze ervaren Business Marketeers staan klaar om je te ondersteunen. In plaats van traditionele koude acquisitie, worden we een integraal onderdeel van je organisatie en zorgen we voor het maken, onderhouden en evalueren van commerciële contacten. We bieden telemarketing, verkoopondersteuning, marktonderzoek en leadgeneration in vloeiend Nederlands, Vlaams, Duits of een van de andere twaalf talen die we spreken. Een groot gedeelte van ons succes is gebaseerd op onze betrokkenheid en product- en branchekennis. Dat verhoogt de effectiviteit van het contactmoment met de doelgroep, voorkomt reputatieschade en verstevigt de onderlinge relatie. Meedenken en meepraten dus.

  Wil je een goed gesprek over de mogelijkheden van Vendere Telesupport voor jouw bedrijf of organisatie? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze specialisten.

   Een greep uit onze klanten

   Pushverkoop versus gemotiveerde, ervaren salesspecialisten

   Bij Vendere werken alleen echte belspecialisten: gemotiveerde salestalenten met sterke communicatieve vaardigheden en een passie voor verkopen. Zij begrijpen dat ieder contact met een (potentiële) klant waardevol is. Pushverkoop is voor de korte termijn en is uiteindelijk schadelijk voor je klantengroep. Wij richten ons daarom op twee aspecten: het verhogen van de omzet en het verbeteren van het imago van je organisatie. Van het maken van bezoekafspraken, het opvolgen van offertes tot klantwaardebepalingen: ons team streeft alleen naar succes op lange termijn. Dit doen wij onder andere door een nauwe samenwerking op te zetten met jouw jouw sales- en marketingafdeling. Dit zorgt voor een duurzame samenwerking én duurzaam resultaat.

   Waarom Telesupport ook voor jou het verschil kan maken

   Dat is een optelsom van 3 simpele maar essentiële factoren:

   1. Wij zijn topbellers: bellen is een vak en daarom werken er bij Vendere alleen gepassioneerde, zeer ervaren professionals.

   2. Wij hebben een unieke belmethode ontwikkeld – gebaseerd op verfijnde vraagtechnieken – die zich dag in dag uit bewijst door behaalde resultaten. Voordat we aan de slag gaan, maken we ons de cultuur van jouw organisatie eigen.

   3. Wij leveren omzet. Leads en afspraken zijn een middel. Meer omzet voor uw organisatie is het einddoel.

   Wil je een goed gesprek over de mogelijkheden van Vendere Telesupport voor jouw bedrijf of organisatie? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze specialisten.

    Food for thought

    Bij Vendere werken professionals met diverse achtergronden en jarenlange sales ervaring.
    Deze kennis en insights delen zij graag met u via onze blogs.

    Schrijf je in en ontvang onze Food for Thought updates per mail