Over Vendere

Vendere (Latijn voor ‘verkopen’) is opgericht in 2002 en heeft zich ontwikkeld tot verkoopexpert gespecialiseerd in commerciële communicatie: kwalitatieve telemarketing, telesales en leadgeneratie. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met praktijkgerichte trainingen en coaching op het gebied van telefonische verkoop, persoonlijke verkoop en communicatie. Ook is er een online marketingafdeling die onze klanten van warme leads voorziet. Door Advies & Management helpen we klanten hun verkooporganisatie en -proces te optimaliseren. Vendere groeit hard, zowel qua klantenkring als in aantal medewerkers. Professionaliteit, teamspirit, betrokkenheid en beleving zijn kernwoorden die de sfeer en cultuur van Vendere en haar medewerkers kenmerken. Uw doelstellingen en uw succes staan altijd voorop.

Telesupport
Wij zijn verkoopexperts gespecialiseerd in telefonische communicatie. Kwalitatieve telemarketeers welteverstaan, geen standaard telemarketeers die ten koste van alles iets aan de man proberen te brengen.

Commerciële Training & Coaching
Onze basisfilosofie is heel simpel. Stel het positieve centraal, in uzelf en anderen. In de vragen die u stelt, de reacties die u geeft aan prospects en klanten. In de verwachting die u heeft van uzelf en uw bedrijf. We vinden altijd oplossingen die werken en duurzaam resultaat opleveren.

Online Marketing
Wij zijn experts op het gebied van online marketing. Als kwalitatieve marketeers hebben wij online marketing tot onze kerntaak verheven.

Advies en management
Een commercieel verantwoordelijke houdt graag het overzicht over zijn proces. Vendere is gewend om op eigenwijze, doelgerichte manier mee te denken met commercieel management, DGA’s en andere beslissers in het proces van klanten winnen en behouden.

Wat maakt Vendere nou zo goed?

Dat zijn onze mensen. Professionaliteit, teamspirit, betrokkenheid en beleving zijn kernwoorden die de sfeer en cultuur van Vendere en haar medewerkers kenmerken. Uw doelstellingen en uw succes staan altijd voorop.

Vendere brengt u dichter bij uw omzet.