Van marktpotentie naar omzetgroei

  Dat is precies waar onze experts in uitblinken. Van high-end telemarketing, verkoopondersteuning tot leadgeneratie. Vendere is al meer dan 20 jaar dé specialist in commerciële communicatie. Naast kwalitatieve telemarketing ondersteunen we organisaties met praktijkgerichte trainingen op het vlak van telefonische verkoop, persoonlijke verkoop en communicatie, waarbij onze specialisten actief meekijken en praktische begeleiding bieden. Zo brengen we plezier en succes samen. Onze individuele coachingstrajecten helpen vervolgens om vaardigheden verder te verfijnen en zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast adviseren we organisaties over het aanscherpen van hun propositie en positionering en het opzetten of (her)organiseren van verkoopteams. Op die manier bieden we een complete en doelgerichte benadering van commerciële groei.

  5

  Europese kantoren

  15

  Gesproken talen

  75+

  Medewerkers

  200+

  Actieve projecten

   Wat is jouw uitdaging?

   Vendere helpt je op drie manieren met jouw groeidoelstelling

   Kwalitatieve Telemarketing

   Heeft jouw organisatie moeite met koude acquisitie of het effectief opvolgen van Marketing Qualified Leads? Onze ervaren Business Marketeers staan klaar om je te ondersteunen. In plaats van traditionele telemarketing, integreren wij naadloos in jullie team. Doordat we de organisatie en doelstellingen begrijpen en nauw samenwerken met de marketing- en salesafdeling, zijn we in staat om waardevolle leads of suspects om te zetten in concrete resultaten.

   Training & Coaching

   Commercie is een vak. Het voeren van krachtige, inhoudelijke verkoopgesprekken vergt specifieke vaardigheden. Wil je je team beter maken aan de telefoon? Praktijkgericht is bij Vendere ook echt praktijkgericht. Wij luisteren gesprekken met je mee, we luisteren ze samen terug. Zo brengen we de lol én het succes terug in bijvoorbeeld het nabellen van offertes.

   Advies & Management

   Wanneer heb je voor het laatst nagedacht over jouw propositie? Waarom zou die potentiële klant nou juist voor jou moeten kiezen? We helpen je bij het uitstippelen van een commerciële strategie en bieden praktisch advies over het opzetten of (her)organiseren van verkoopteams. Of het nu gaat om de binnendienst, buitendienst, of een combinatie van beide; wij ondersteunen je van strategie tot uitvoering.

   Een greep uit onze klanten

    Vendere blog: food for thought

    Bij Vendere werken professionals met diverse achtergronden en jarenlange sales ervaring.
    Deze kennis en insights delen zij graag met u via onze blogs.

    Schrijf je in en ontvang onze blog updates per mail